Over ons

Een betrouwbare bouwfirma in Oost-Vlaanderen

Bekijk onze referenties

Kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen, verbouwingen of renovaties

Armaca bouwt uw droomwoning die niet alleen van ver mooi oogt, maar ook stevig op zijn fundering staat en bovendien naadloos is afgewerkt. We coördineren uw nieuwbouwproject van graafwerken tot oplevering.

Net als bij renovaties of uitbreidingen kiest u voor ofwel houtskeletbouw of traditionele bouwtoepassingen. U kiest in ieder geval voor kwaliteit in élke bouwfase.

Creatief in ontwerp en materialen

Meer dan 3000 woningen op te teller

Vergunningen aanvragen doen we samen

Creatief in ontwerp en materialen

Welke stijl past bij u? Wat is uw budget? Unieke, flexibele ontwerpen volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak, dat is onze troef.

Samen gaan we door de ruime materiaalkeuze, de verschillende kleurtoepassingen en de mogelijke afwerkingstechnieken. Wij goochelen met hout en stenen. Uw woning wordt een pareltje en dat binnen uw budget.

Verwacht een persoonlijke aanpak

Geen voorstudie en ontwerp zonder dat wij de essentie van uw wensen kennen.

Attesten en vergunningen aanvragen doen we samen. Steekt u zelf graag de handen uit de mouwen? Wil u een perfect afgewerkte woning? Of stelt u graag de afwerking uit tot later? Bent u er graag bij als de graafwerken starten? As you wish!

Meer dan 3000 woningen op te teller

De bouwkunst hebben we onder de knie. Meer dan 3000 bouwprojecten betekent dat wij alle mogelijke bouwperikelen moeiteloos het hoofd bieden.

Dankzij onze ruime ervaring laten wij ons niet ontmoedigen door onverwachte tegenvallers. Een snelle en correcte oplevering blijft gegarandeerd.

Bouwcoördinatie in België en Nederland

De familie Crommen heeft met Armaca zijn uitvalsbasis in Maldegem. Al zes generaties lang bouwen wij droomwoningen in België en Nederland. Toen we meer dan dertig jaar geleden bouwbedrijf Crommen omdoopten tot Armaca trokken we volop de kaart van algemene bouwcoördinatie.

Vandaag staan we garant voor unieke, luxueuze, strakke of charmante woningen. Met een nauwgezette opvolging van a tot z. U bent gerust!

Armand Crommen

Armand Crommen

Zaakvoerder

Zaakvoerder 5de generatie

Lawrence Crommen

Lawrence Crommen

Toekomstig zaakvoerder 6de generatie

Accountancy-Fiscaliteit
Charles Crommen

Charles Crommen

Toekomstig zaakvoerder 6de generatie

BA Toegepaste Architectuur

Wettelijke instanties

Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf

Belgische unie voor de technische goedkeuring in de bouw

Controlebureau voor de veiligheid van het bouwwezen

Wetenschappelijk Technisch Centrum voor de Bouwnijverheid

Sponsor van

Armaca is sponsor van volgende verenigingen/evenementen:

Armaca