Een professionele aannemer in houtskeletbouw

Een betrouwbare bouwfirma in Oost-Vlaanderen

Bekijk onze referenties

Zoekt u naar een aannemer in de houtskeletbouw voor een renovatie of nieuwbouw die werkzaam is in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen? Deze methode is erg snel en vaak ook erg efficiënt. Bij Armaca, gevestigd in Maldegem, hebben wij alles in huis uw woning in houtskeletbouw te Oost- of West-Vlaanderen op de juiste manier aan te pakken. Of het nu om de volledige woning gaat of enkel om de aanbouw, met houtskeletbouw is uw bouwproject in een mum van tijd voltooid. U schakelt ons met een gerust hart in als aannemer voor houtskeletbouw in Oost-Vlaanderen in West-Vlaanderen.

Creatief in ontwerp en materialen

Meer dan 3000 woningen op te teller

Vergunningen aanvragen doen we samen

Onze aannemer in Oost-Vlaanderen zorgt voor snelle en efficiënte houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een veelvoorkomende specifieke bouwmethode die wij als aannemer in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen vaak toepassen. Houtskeletbouw inzetten is mogelijk voor nieuwbouw en voor de renovatie van gebouwen, maar ook aanbouw in houtskelet van bestaande woningen is mogelijk. Skeletbouw bestaat uit stijlen, regelwerk, stabiel raamwerk, plaatmateriaal en isolatie. Onze aannemer, actief in West- en Oost-Vlaanderen, maakt bij houtskeletbouw voor een aanbouw, nieuwbouw of voor een renovatie gebruik van Armaca prefab wanden uit onze fabriek. Op die manier is het mogelijk om de wanden op optimale wijze te produceren, waardoor ze droog en onaangetast op hun bestemming aankomen. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit. Bovendien zorgt dit efficiënte proces ervoor dat de wanden voor houtskeletbouw snel klaar zijn en dat onze aannemer snel vooruit kan met uw aanbouw in houtskelet.

Houtskeletbouw voor uw woning in Oost- of West-Vlaanderen is erg energiezuinig

Wanneer u onze aannemer uit Maldegem, Oost-Vlaanderen, inschakelt voor houtskeletbouw, bent u van diverse voordelen verzekerd. Deze bouwmethode is namelijk vochtwerend, brandwerend, warmte- en geluidsisolerend. Houtskeletbouw bij nieuwbouw of voor renovatie en aanbouw is ook energiezuinig: hout heeft een hogere isolatiewaarde en de constructie dient tegelijkertijd als structuur en isolatie. Geniet levenslang van een lager energieverbruik en dus ook van een investering die snel rendeert. Het bouwproces is sneller dan bij traditionele bouwwerven, zowel bij aanbouw in houtskelet als bij een volledige nieuwbouw: de voorbereiding en organisatie van de constructie zorgen ervoor dat de bouwwerf minder weersafhankelijk en in een minimum van tijd wind- en waterdicht is. Als u ons als aannemer in houtskeletbouw aanstelt, is het bouwproject binnen een mum van tijd klaar! Bovendien bent u dankzij onze jarenlange ervaring zeker dat de aanbouw in skeletbouw, de renovatie of de volledige nieuwbouw correct verloopt en dat u niet binnen enkele jaren mankementen ontdekt.

Maak gebruik van onze dienstverlening

Wij zijn een betrouwbare aannemer op het gebied van houtskeletbouw in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We mochten in het verleden immers al meer dan 3000 projecten begeleiden. Wilt u houtskeletbouw inzetten voor de nieuwbouw of voor een aanbouw aan uw woning? Schakel ons dan in! Wij werken altijd met een persoonlijke aanpak, zodat u zeker weet dat alles precies zo verloopt zoals u beoogt. Heeft u verder nog vragen over de werkwijze van onze bouwfirma? Dan is het raadzaam om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via +32 050 71 78 80. Indien gewenst kunt u ons ook contacteren door het contactformulier in te vullen.

Armaca