Een professionele aannemer in houtskeletbouw

Zoekt u naar een aannemer in de houtskeletbouw? Deze methode is erg snel en vaak ook erg efficiënt. Bij Armaca, gevestigd in Maldegem, hebben wij alles in huis om houskeletbouw voor uw woning in Oost- of West-Vlaanderen op de juiste manier aan te pakken. Of het nu om de volledig woning gaat of enkel om de aanbouw, met houtskeletbouw is uw bouwproject in een mum van tijd voltooid.

Info aanvragen

Specialist in nieuwbouw

Maatwerk staat centraal

Professionele aannemer voor renovatie

Bekijk enkele van onze referenties:

Onze aannemer in Oost-Vlaanderen zorgt voor snelle en efficiënte houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een veelvoorkomende specifieke bouwmethode in Oost- en West-Vlaanderen. Het inzetten van houtskeletbouw is mogelijk bij nieuwbouwprojecten, renovatie van gebouwen en op- en aanbouw bij bestaande woningen. Skeletbouw bestaat uit stijlen, regelwerk, stabiel raamwerk, plaatmateriaal en isolatie. Onze aannemer in Oost-Vlaanderen maakt bij houtskeletbouw gebruik van Armaca prefab wanden uit onze fabriek. Op die manier is het mogelijk om de wanden op optimale wijze te produceren, waardoor ze droog en onaangetast op hun bestemming aankomen. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit. Bovendien zorgt dit efficiënte proces ervoor dat de wanden snel klaar zijn.

Houtskeletbouw voor uw woning in Oost- of West-Vlaanderen is erg energiezuinig

Wanneer u onze aannemer in Maldegem, Oost-Vlaanderen, inschakelt voor houtskeletbouw, bent u van diverse voordelen verzekerd. Deze bouwmethode is namelijk vochtwerend, brandwerend, warmte- en geluidsisolerend. Houtskeletbouw bij nieuwbouw of aanbouw is ook energiezuinig: hout heeft een hogere isolatiewaarde en de constructie dient tegelijkertijd als structuur en isolatie. Geniet levenslang van een lager energieverbruik en dus ook van een investering die snel rendeert. Het bouwproces is sneller dan bij traditionele bouwwerven: de voorbereiding en organisatie van de constructie zorgen ervoor dat de bouwwerf minder weersafhankelijk en in een minimum van tijd wind- en waterdicht is. Zo is het bouwproject binnen een mum van tijd klaar!

Maak gebruik van onze dienstverlening

Wij zijn een betrouwbare aannemer op het gebied van houtskeletbouw in Oost- en West-Vlaanderen. Wilt u houtskeletbouw inzetten voor de bouw of aanbouw van uw woning? Schakel ons dan in! Wij maken altijd gebruik van een persoonlijke aanpak, zodat u zeker weet dat alles precies zo verloopt zoals u beoogt. Heeft u verder nog vragen over de werkwijze van onze bouwfirma? Dan is het raadzaam om telefonisch contact op te nemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +32 050 71 78 80. Indien gewenst kunt u ons ook contacteren door ons contactformulier in te vullen.