Nieuwbouw door een specialist in Oost-Vlaanderen

Een betrouwbare bouwfirma in Oost-Vlaanderen

Bekijk onze referenties

Wanneer u op zoekt bent naar een specialist in nieuwbouw in Oost-Vlaanderen, is Armaca hét bedrijf dat u zoekt. Al zes generaties lang is ons familiebedrijf in Maldegem actief in de bouwsector. Wij onderscheiden ons door direct klaar te staan voor de klant. Flexibiliteit kenmerkt ons. Lukt het u niet om een afspraak te maken tijdens openingsuren? Dat is geen enkel probleem, wij maken in de avonduren wel tijd voor u. Wij zijn úw partner bij nieuwbouw in zowel Oost- als West-Vlaanderen.

Creatief in ontwerp en materialen

Meer dan 3000 woningen op te teller

Vergunningen aanvragen doen we samen

Houtskeletbouw is een mogelijkheid bij nieuwbouw in Oost- of West-Vlaanderen

Snel en energiezuinig bouwen. Dat zijn meteen de twee grootste troeven van houtskeletbouw. Uw bouwproject is in een mum van tijd wind- en waterdicht, waardoor we sneller starten aan de afwerking. U profiteert bovendien levenslang van een lager energieverbruik. Houtskeletbouw is een betrouwbare en efficiënte optie bij nieuwbouw in Oost- en West-Vlaanderen. Deze methode is uiterst geschikt bij nieuwbouwwoningen, maar het is ook mogelijk bij de renovatie van woningen.

Traditionele nieuwbouwwoningen

U rekent op Armaca in Maldegem, Oost-Vlaanderen, voor nieuwbouw van een prachtige woning. Bij ons is het op traditionele wijze bouwen van woningen een echte specialiteit. Hierbij denkt u aan traditionele woningbouw van luxueuze villa’s tot strakke kubuswoningen over prestigieuze landhuizen tot statige pastoriewoningen.

Juist. Ons ontwerpteam onderscheidt zich door de vele stijlen waarin zij thuis is.

Geef uw wensen door

Bij ons staat maatwerk centraal. Onze werkwijze is er helemaal op gericht om u tevreden te maken. Wij zorgen ervoor dat de nieuwbouw van uw woning in Oost-of West-Vlaanderen geheel volgens uw wensen en behoeften verloopt. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Geef uw wensen aan ons door via het telefoonnummer +32 050 71 78 80 of vul ons contactformulier in.