Nieuwbouw door een specialist in Oost-Vlaanderen

Een betrouwbare bouwfirma in Oost-Vlaanderen

Bekijk onze referenties

Wanneer u op zoekt bent naar een specialist in nieuwbouw in West- of Oost-Vlaanderen, is Armaca hét bedrijf dat u zoekt. Al zes generaties lang is ons familiebedrijf in Maldegem, in Oost-Vlaanderen, actief in de bouwsector en voorzien we oplossingen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. U kunt door ons dus met een gerust hart een nieuwbouw laten zetten in West- of Oost-Vlaanderen. Wij onderscheiden ons door direct klaar te staan voor de klant. Flexibiliteit kenmerkt ons. Lukt het u niet om een afspraak te maken tijdens openingsuren? Dat is geen enkel probleem, wij maken in de avonduren wel tijd voor u. Wij zijn úw partner bij nieuwbouw en plaatsen nieuwbouwwoningen in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.

Creatief in ontwerp en materialen

Meer dan 3000 woningen op te teller

Vergunningen aanvragen doen we samen

Houtskeletbouw is een mogelijkheid bij nieuwbouw in West- of Oost-Vlaanderen

Wilt u een nieuwbouw laten zetten in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Dan is houtskeletbouw het overwegen waard. Snel en energiezuinig bouwen. Dat zijn meteen de twee grootste troeven van houtskeletbouw. Uw bouwproject is in een mum van tijd wind- en waterdicht, waardoor we sneller starten aan de afwerking. U profiteert bovendien levenslang van een lager energieverbruik. Indien u ervoor kiest om een nieuwbouw te laten zetten in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, is houtskeletbouw een betrouwbare en efficiënte optie. Zowel bij nieuwbouwwoningen in West- of Oost-Vlaanderen als bij de renovatie van uw woning is deze methode uiterst geschikt.

Traditionele nieuwbouwwoningen in West- of Oost-Vlaanderen

Voor de nieuwbouw van een prachtige woning in Oost- of West-Vlaanderen rekent u op Armaca in Maldegem. Bij ons is het op traditionele wijze bouwen van woningen een echte specialiteit. Hierbij denkt u aan traditionele woningbouw, van luxueuze villa’s tot strakke kubuswoningen en van prestigieuze landhuizen tot statige pastoriewoningen. U bent bij ons in Oost-Vlaanderen aan het juiste adres als u een nieuwbouw wilt laten zetten, want wij realiseren nieuwbouwwoningen in de meest uiteenlopende stijlen.

Geef uw wensen door

Bij het realiseren van nieuwbouwwoningen in Oost-Vlaanderen staat maatwerk centraal. Onze werkwijze is er helemaal op gericht om u tevreden te maken. Wij zorgen ervoor dat de nieuwbouw die u in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen gaat laten zetten, geheel volgens uw wensen en behoeften verloopt. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Geef uw wensen aan ons door via het telefoonnummer +32 050 71 78 80 of vul ons contactformulier in.

Armaca